Snickare/Målare
23 september 2020

Snickare/Målare

Vi söker nu en snickare/målare, Heltid 100%

Denna rekrytering sker i samarbete med Söder & Co. Vid intresse, kontakta affärsområdeschef Maja Schentz på 0706-774507.

Dina arbetsuppgifter
Denna tjänst innebär att du ska kunna klara av att ta ansvar för samt utföra allt ifrån enklare till omfattande renoveringsarbeten i Dekundus fastigheter – från att rent praktiskt snickra och måla till att övervaka och planera processen och se till att alla moment utförs snyggt och korrekt. Även andra branschnära arbetsuppgifter (övrig fastighetsskötsel) kan förekomma.

Nyckelorden som beskriver ditt arbetssätt i denna roll är frihet under ansvar.

Detta är en rekrytering, dvs. du får en anställning direkt hos Dekundus, och det finns goda möjligheter till ett långsiktigt anställningsförhållande.

Din profil
Du som söker detta jobb är en erfaren och/eller utbildad snickare samt målare. Du har stor vana av renoveringsarbeten – att exempelvis sätta in ett nytt kök är i regel ingen match för dig. Du har stor vana av att planera ditt eget arbete, ta stort ansvar och gärna även av att ha kundkontakt.

Att behärska svenska mycket väl i tal och skrift är ett skallkrav då kommunikation med kunder och hyresgäster är dagligt förekommande. Du är en energisk, positiv person som representerar Dekundus på ett värdigt och förtroendefullt sätt.

Du som söker detta jobb trivs med variation, du är en flexibel och prestigelös medarbetare som sätter laget framför jaget. Du är initiativrik och har ett starkt självledarskap, och du trivs både med att jobba ensam och som en del av ett team.


För mer information om tjänsten & ansökan:
https://www.soderco.se/jobb/vetlanda/attraktiv-tjanst-som-snickaremalare-vi-rekryterar-till-dekundus-4582/